Brentwood - Leia Hartje
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 119 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  2505 Edward, Antioch, CA 94509

  Listing Courtesy Of: Real Estate eBroker Inc, 250176, San
  I ri - 1 342 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (17d)
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  45 Balboa, Fairfield, CA 94533

  Listing Courtesy Of: Realty One Group FOX, 324415, Leticia
  I ri - 1 654 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (2d)
  6 bd
  6 ba
  metra katrorë
  ac
  1 Camellia Ln, Lafayette, CA 94549

  Listing Courtesy Of: Christie's Int'l RE Sereno, Suzanna Chew
  I ri - 1 134 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (5d)
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  200 P, Sacramento, CA 95814

  Listing Courtesy Of: HomeSmart ICARE Realty, Hattie Coleman
  I ri - 79 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  8408 Mediterranean, Sacramento, CA 95826

  Listing Courtesy Of: PMZ Real Estate, Belinda Mills
  I ri - 8 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  ac
  2515 Beverly, Stockton, CA 95204

  Listing Courtesy Of: HomeSmart PV and Associates, Kerry Harris
  I ri - 34 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  5449 Parish, Sacramento, CA 95822

  Listing Courtesy Of: Cook Realty, Patrick Schank
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  5817 Florence Ter, Oakland, CA 94611

  Listing Courtesy Of: Dudum Real Estate Group, Tina Frechman
  I ri - 62 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  10317 Charles Morris, Elk Grove, CA 95757

  Listing Courtesy Of: Real Broker, Germaine Segarra
  I ri - 84 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  8893 Robbins, Sacramento, CA 95829

  Listing Courtesy Of: Diamond Quality Real Estate, Carl Salazar
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Leia Hartje
  Numri i licencës: 01412955
  Hartje Homes Team

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bpel45t9r14crmbcrht0
  Brentwood
  191 Sand Creek Road Suite 100
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.